Niels Erik Jensen den 21-01-2016

Indskrivning i anden skole pr. 1. august 2016

Hvordan forholder I jer som forældre til indskrivning i en anden skole pr. 1.8.2016?

Jeres barn/børn indskrives pr. automatik i den nye distriktsskole, dvs. Ranum Skole (Overlade), Farsø Skole (Strandby) og Hornum Skole (Blære). I skal selv indskrive til 0.kl. og evt. SFO, men det fremgår også her, hvilken skole der efter 1. august 2016 er distriktsskole.

Hvis I ønsker at vælge en anden skole til jeres barn/børn, skal I aktivt henvende jer til den pågældende skole, hvor der kan ske indskrivning, såfremt der er plads.

Det er retningslinjerne vedr. det frie skolevalg, der er gældende. Hvad dette betyder, kan I få oplyst ved henvendelse til skolen.

Vær opmærksom på, at man selv skal sørge for og afholde udgifter til befordring, såfremt man vælger en anden skole end distriktsskolen"

Kirsten Jensen
    Afdelingschef